De bedrijven binnen de Montanhydraulik Group

Montanhydraulik GmbH

Montanhydraulik

Sinds haar oprichting meer dan een halve eeuw geleden heeft Montanhydraulik lineaire hydraulische actuatoren ontwikkeld gaande van simpele hydraulische cilinders tot hoogtechnologische aandrijfsystemen. Montanhydraulik wordt vandaag beschouwd als een vooraanstaand adres voor precisie en kwaliteit.

 

Ga hier naar de website van Montanhydraulik

Montanhydraulik India Pvt. Ltd.

Montanhydraulik India Pvt. Ltd.

Montanhydraulik India Pvt. Ltd heeft zich gespecialiseerd in de levering en installatie van complete hydraulische systemen en elektrische aandrijfsystemen voor projecten uit de waterbouw. In de groeiende markt van de waterkrachtcentrales heeft haar knowhow Montanhydraulik India tot een van de leidinggevende bedrijven in Azië gemaakt binnen deze sector.

 

Ga hier naar de website van Montanhydraulik India

Montanhydraulik Reparatur und Service GmbH

Montanhydraulik Reperatur & Service GmbH

Met haar uitgebreide machinepark en hoog opgeleide personeel is Montanhydraulik Reparatur und Service GmbH het beste aanspreekpunt in geval van problemen met hydraulische cilinders – wereldwijd.

 

Ga hier naar de website van Montanhydraulik Reparatur und Service

Muns Techniek B.V.

Muns Technieck B.V.

Sinds 1991 specialiseert het Nederlandse bedrijf zich in de ontwikkeling en fabricage van hydraulische installaties en besturingen, onder meer in de sectoren van de offshore industrie, baggerindustrie, scheepsbouw en algemene constructie.

Maschinenfabrik Glückauf GmbH & Co. KG


Maschinenfabrik Glückauf GmbH & Co. KG

Glückauf is actief in de ontwikkeling en de fabricage van speciale uitrustingen voor de mijnbouw. Dit omvat graaf- en transportsystemen, tunnelboring- en uitdiepsystemen, ondersteuningstechnologie voor hoofd- en hulpaandrijvingen bij "long wall"-mijnbouw, en speciale schildconstructies.

 

Ga hier naar de website van Glückauf

Agop Oleoidraulica S.p.A.


AGOP Oleoidraulica S.P.A.

AGOP produceert hoogtechnologische cilinders en draaibare koppelingen. Het bedrijf uit Spilamberto (Italië) ontwikkelt ook complete systemen voor de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie, en voor de scheepsbouw.

 

Ga hier naar de website van Agop